...Work like U will live forever. Love like U will die tomorrow...

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Naked truth by me


Haluan minäkin kantaa korteni kekoon,
inkkarini kanoottiin ja räsymatot vintille!

Eli kyse on TÄSTÄ Veeran blogikirjoituksesta, josta kasvoi hyvin nopeasti todella suosittu "juttu" naisten blogeissa (toistaiseksi en ole törmännyt miesten kuviin..).
Lyhyesti sanottuna naiset julkaisevat kuvan meikittömistä kasvoistaan paljasten itsensä koko maailmalle (no, ainakin blogin lukijoille ;)) ja ottaen kantaa vallitseviin kauneusihanteisiin.

Itse ainakin ajattelen asian näin, että jokainen on kaunis ja jokaisella on oikeus olla minkä näköinen tahansa eikä kenenkään pitäisi siihen nokkaansa koputtaa! Poissulkien tietenkin esim. mallit, jotka tekevät duuniaan ulkonäkönsä kanssa. Mutta heille se on tietoinen valinta, kuuluisa ammatinvalintakysymys. Mutta me tavikset, ei meitä tarvitse kategorioida tai arvostella ULKONÄÖN perusteella. Ja varsinkaan anonyymisti.


     Pitäisi ehkä joskus miettiä, mitä kirjoittaa, mutta mulla on tapana antaa tekstin vain tulla enkä sitä sen suuremmin sensuroi tai muokkaa muutenkaan. Olen tunneihminen, reagoin tunteella, kirjoitan tunteella enkä siivilöi mitään ennen julkaisua. Ja siksi siis tässä tulee nyt kuvia alastomista kasvoistani, tukka pörrössö ja kasvot pesun jälkeen rasvattuna, olkaa hyvät :D

Juu tää tosiaan valottui, mulla vaan ton Samsungin kamera..

...niin siksi otin toisen ilman salamaa...

..ja kolmannen kans ja hiukan eri kulmasta niin näkyy mun lilat silmänaluset :D





3 kommenttia:

  1. Oletpa kaunis! Ihan noin, ilman meikkiä!Hyvät piirteet ja kasvojen luusto. Samoin tosi hyvät kulmat ja kauniin muotoiset silmät. Muakin olis niin himottanut laittaa naamakuva, mutta antaa tuon nykyisen blogin pysyä kasvottomana.

    VastaaPoista
  2. Kaunis olet ilman meikkiä !

    VastaaPoista
  3. Voi että, kiitos tytöt <3
    En tie miten mulla on mennyt ohitte nää kommentit :O

    VastaaPoista

Jätä nyt joku viesti,
edes piste ;)